El Conseller de Treball, Benestar Social i Families visita Santa Margarida i els Monjos

El proper dissabte 22 de setembre, convidat per la secció local d’Esquerra Republicana, visitarà el municipi de Santa Margarida i els Monjos el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya,Chakir El Homrani Lesfar.

El Conseller, molt interessat per l’important desenvolupament industrial i social del Penedès i en especial de Santa Margarida i els Monjos,  vol conèixer directament les qüestions socials i laborals que afecten la comarca. Amb aquesta finalitat realitzarà una xarrada-col·loqui a les 6 de la tarda a la Sala de Cultura de la Masia de Mas Catarro d’Els Monjos.
Chakir El Homrani és llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diputat al Parlament de Catalunya des del 2015. Ha estat portaveu de la Comissió de Treball i relator de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania i l'Agència de Protecció Social de Catalunya. Regidor de l'Ajuntament de Granollers des del 2015.
Chakir El Homrani és militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i militant de la UGT de Catalunya i d’Avalot, del qual en va ser secretari d'organització i portaveu nacional. Com a portaveu d'Avalot, va participar en el secretariat nacional de la UGT de Catalunya i va ser impulsor de la iniciativa legislativa popular de Mesures urgents per a l'habitatge, de l'Acord de mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya i de la recollida de signatures per a la millora del salari mínim interprofessional.