Comunicat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

(Comunicat adreçat a la premsa i a totes les associacions signat per l'equip socialista de l'ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es transcriu sense modificacions tot convidant a la lectura i la reflexió)

En relació a les accions protagonitzades pels grups municipals d’ERC i PA-CUP el passat 6 de desembre, davant la casa de la Vila, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos vol fer saber que:
  
Davant la petició que els regidors d'ERC i PA-CUP van fer per venir a treballar el dia 6 de desembre, la junta de govern local els va comunicar que l’Ajuntament no estaria obert ja que es tractava d’una jornada festiva establerta en el calendari de festes que no depenen del municipi (les marca l'estat o la Generalitat ) i no hi havia personal municipal per garantir l’accés a l’edifici.  Tret de la policia local que treballa les 24 hores del dia, els 365 dies l’any.

Constatar també que ambdós grups no treballen a l’Ajuntament a diari, sinó que assisteixen a òrgans col·legiats remunerats (plens i comissions informatives ) i tenen uns horaris d'atenció setmanal com la resta de grups, mai fins ara si coincideix amb festiu.
 
I que en cap cas van demanar el permís corresponent per dur a terme cap acte reivindicatiu, ni per muntar cap parada, ni per enfilar-se al balcó de la casa de la vila per penjar les estelades. Va ser llavors quan va intervenir la Policia Local. 
 
Creiem que és necessari fer actes de reivindicació però des de conductes cíviques i amb respecte a la institució que també representen com a regidors electes.