Santa Margarida i els Monjos - Esquerra Republicana
 • HOMENATGE LLUÍS COMPANYS

  Actes d'homenatge al President Lluís Companys en el 76 aniversari del seu afusellament al castell de Montjuic Divendres 14 d'octubre. Pujada de torxes al castell de Calafell 21'00h Punt de trobada a la Pl Mariano Soler. 21'30h Pujada al castell. Intervindran: Jacob Balaguer (President de la SL de Calafell) Lluisa Llop (Presidenta Regional ERC-Penedès) Eduardo Reyes (Diputat al Parlament de Catalunya)   Previament, a les 20'00h Xerrada-cafè amb Eduardo Reyes (Cafè de la Vila, Pl Generalitat, 31).

 • El turisme rural a l'Alt Penedès creix un 30%

  Segons dades de l'Informe sobre "Activitat turística de la Destinació Barcelona 2015", elaborat per Turisme de la Diputació de Barcelona, els turistes que pernocten en establiments de turisme rural de l'Alt Penedès han augmentat, al 2015, un 28,4% (+2.723 turistes). Les pernoctacions, per la seva banda, augmenten un 34,9%, més de 10.000 nits, i la diferencia entre aquest percentatge i el de turistes és especialment rellevant ja que suposa un increment de l'estada.   Els indicadors oficials d'evolució turística d'aquesta comarca presenten aquest 2015 una oferta molt similar a la del 2014.

 • ERCsmmonjos

  On podem demanar una subvenció?

   Descripció Ajuts per a la formació complementària d'alumnat universitari i persones postgraduades en l'àmbit de l'educació física i de l'esport per al curs acadèmic 2016-2017, en els centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC (Convocatòria) DOGC Ajuts als millors projectes de recerca en medicina familiar i comunitària a Catalunya 2016 (Convocatòria) CAMFIC Ajuts per al finançament de projectes socials adreçats a la formació ocupacional - laboral de persones amb capacitats diferents o d'accessibilitat orientats al ocupació - Projectes Impuls (Convocatòria) Grup Banco Popular Subvencions per al foment de la rehabilitació edificatòria d'edificis de tipologia residencial, per a l'any 2016 (Convocatòria) DOGC Subvencions per a obres de restauració i conservació d'equipaments culturals (Convocatòria) DOGC Subvencions a entitats associatives representatives del sector pesquer per al desenvolupament d'activitats de col · laboració davant l'Administració General d'Estat, Unió Europea i institucions internacionals, així com per al desenvolupament d'activitats Ministeri d'Hisenda i AP Ajuts en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 per a la participació i per a les activitats d'informació i promoció dels programes de qualitat dels aliments corresponents a 2016/2017 (Convocatòria) DOGC Subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades del territori de Lleida per finançar les inversions per a la millora en la gestió de l’aigua d’ús públic, anualitats 2016, 2017, 2018 i 2019 (Convocatòria) Ministeri d'Hisenda i AP Convocatòria Bilateral Espanya-Argentina per al Finançament de Projectes Empresarials de Desenvolupament i Innovació Tecnològica.

 • SIGUEM CÍVICS

  Any rere any augmenta el nombre d’animals de companyia a les nostres llars, sobretot gossos, ja que tenir-los a prop ens aporta felicitat i benestar.  Per garantir-los una existència digna i la convivència amb els ciutadans del municipi, SI TENS GOS: Recull els seus excrements i, dins de les bosses adients, diposita’ls als contenidors de rebuig. Neteja les seves miccions si les fa a una façana o al mobiliari urbà. Renta’l a casa o al teu centre veterinari o perruqueria canina. Dóna-li aigua i menjar abans de sortir a passejar o bé porta recipients específics per a l’aigua.

 • ERCsmmonjos

  Subvencions publicades del 25 d'agost al 9 de setembre de 2016

  Ajudes a la mobilitat predoctoral per a la realització d'estades breus en centres d'I + D, en el Subprograma Estatal de Mobilitat, del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica (...) Ministeri d'Hisenda i AP Ajuts a les universitats del sistema universitari de Catalunya per col·laborar en el finançament de recursos materials i ajuts tècnics i personals a fi de garantir la igualtat d'oportunitats de l'alumnat amb discapacitat - UNIDISCAT (Convocatòria) DOGC Subvencions públiques per a l'execució de plans de formació, d'àmbit estatal, dirigits prioritàriament a treballadors ocupats, per a l'exercici 2016  (Convocatòria) Ministeri d'Hisenda i AP Subvencions a les organitzacions sindicals, presents en les Taules Generals de Negociació en les quals participa l'Administració General de l'Estat, com suport instrumental al seu participació en les mateixes, per a l'exercici 2016  (Convocatòria) Ministeri d'Hisenda i AP Convocatòria de propostes 2016 - Subvencions restringides per a accions de suport a la informació, sensibilització i activitats d'educació nacionals destinades a prevenir i combatre la violència contra les dones - JUST / 2016 / RGEN / AG / VAWA Fons Europeus Convocatòria de propostes - Tecnologia blava: Transferència de solucions innovadores per a les economies de la conca de la mar - EASME / EMFF / 2016 / 1.

 • ERCsmmonjos

  JA HA SORTIT EL SOM-HI 8