Santa Margarida i els Monjos - Esquerra Republicana
 • ERC SMMonjos comença una campanya municipal de civisme

  La paraula civisme prové del llatí civis, que significa ciutadà. Per tant, el civisme és aquell conjunt d’actituds indispensables per garantir una bona convivència als espais que habitualment compartim com a membres d’una mateixa comunitat. Des de finals del segle XX Santa Margarida i els Monjos ha anat esdevenint un espai complexa: multireligiós, multicultural, multilingüe, etc. És una evidència que la gestió de la diversitat no és fàcil. Per això difícilment es podrà educar en civisme si prèviament no es crea esperit de comunitat.

 • SMiMonjos habilitarà tres espais públics per tal que els gossos puguin jugar i córrer

  A SMiMonjos, que no hi ha diners per mantenir el Centre de Dia pels avis, s'habilitaran tres espais públics per tal que els gossos puguin jugar i córrer. Quan els espais canins estiguin enllestits, entrenadors especialitzats duran a terme diferents sessions. L'any que ve Santa Margarida i Els Monjos habilitarà tres nous espais canins en el quals els gossos podran jugar i córrer lliurement sense necessitat d'anar lligats. Els espais estaran senyalitzats i delimitats per tanques i estaran concebuts no només com a grans àrees de “pipican”, sino com a llocs en que els animals i els seus propietaris podran interactuar.

 • Bon Any i millor República

  2018 República o República.

 • ERCsmmonjos

  Majoria per al sobiranisme. SEGUIM....

  Felicitem-nos, l’independentisme ha guanyat de nou i ho ha fet augmentant el nombre de vots malgrat tenir candidats a l’exili o empresonats, malgrat el setge policial i al joc brut de les institucions. El sobiranisme ha superat la xifra de votants del 9N i de l’1 d’octubre. A SMiMonjos entre Junts per Catalunya, ERC i la CUP han obtingut el 45,4% del vots (1.923). Els partits unionistes, partidaris de l’aplicació de l’article 155 (PP, PSC/PSOE, i Cs), han obtingut 1.883 vots. En aquestes eleccions, S.

 • Ajuntament

  PER ERC ELS PRESSUPOSTS DE SMiMONJOS 2018 SÓN UN DESGAVELL

  Aquests pressupost són una mostra de bon fer comptable. Les sumes i les restes estan ben fetes. Però uns pressuposts no són tan sols un exercici administratiu. Són la transposició econòmica resultant d’un anàlisi social. Per fer-lo no es suficient saber el nombre d’habitants, quins són els ingressos o com es van gastar els diners l’any anterior. Els pressupostos són els que defineixen la política d’un ajuntament i, conseqüentment, aquest és el debat més important que té un consistori.

 • Ajuntament

  Ple municipal del 30 d'octubre

  ERC i la CUP denuncien la manipulació informativa de l’Ajuntament. Al Ple municipal de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, celebrat el passat dilluns dia 30, ERC i la CUP van posar de manifest, amb multitud d’exemples, l’ús partidista que fa el partit socialista dels mitjans de comunicació a la revista municipal Nosaltres o als mitjans electrònics editats per l’Ajuntament. Tan ERC com la CUP denuncien la manipulació informativa dels comunicats de premsa que no reflecteixen la realitat del municipi, de les informacions dels Plens que distorsionen la realitat, en la publicació de cròniques dels actes segons l’entitat organitzadora, i una flagrant vulneració dels drets de participació dels partits de l’oposició als mitjans gràfics o electrònics municipals.