Santa Margarida i els Monjos - Esquerra Republicana
 • Tots Junts per la Independència

 • Marxa de Torxes

  1a marxa de torxes per la Independència - La Ràpita - Els Monjos-Cal Salines - Vilafranca del Penedès. Sortida 20:00 hores Plaça Ramon Cabré. MANIFEST, 11 de SETEMBRE a SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS Veïns i veïnes de SM i Monjos, Vivim uns moments històrics. Catalunya està fent passos de gegant encaminats a assolir la plena llibertat, cap a una nova república que volem plena de prosperitat, democràcia, justícia i inclusió social. El poble català es troba en una cruïlla: o bé proclama Catalunya nou Estat de la Unió Europea per situar-se al nivell dels països més avançats del món; o bé es resigna a una autonomia incapaç d’afrontar la situació límit de la nostra Nació, i continua el procés de desnacionalització, empobriment i desindustrialització Si Catalunya té un Estat propi, tindrà la capacitat de decidir sobre els seus recursos.

 • Mocions

  ERC de Santa Margarida i els Monjos presenta una moció al Ple de suport a tots els desplaçats per conflictes a la Mediterrània

  MOCIO DE SUPORT A L’ACOLLIDA DE POBLACIÓ REFUGIADA VÍCTIMA DEL TOTS ELS CONFLICTES ARMATS A LA MEDITERRÀNIA   El Grup Municipal d’ERC manifesta la seva preocupació per la crisi humanitària en matèria de refugi que està tenint lloc a la Mediterrània, arran de les guerres de Líbia, Síria, Kurdistan, Egipte, Tunísia, Palestina, i d’altres conflictes internacionals.     Segons dades de l’ACNUR, aproximadament 322.000 persones han creuat la Mediterrània durant el 2015, la majoria com a refugiades, fugint de la violència i la persecució.

 • Assemblea

  Manifest de l'11 de setembre de l'ANC, Santa Margarida i els Monjos

  Vivim uns moments històrics. Catalunya està fent passos de gegant encaminats a assolir la plena llibertat, cap a una nova república que volem plena de prosperitat, democràcia, justícia i inclusió social. Després de 300 anys de resistència i supervivència, el poble català requereix amb urgència la plena sobirania per situar-se al nivell dels països més avançats del món. En aquest moment d'emergència nacional,  seguir com una autonomia a l'Estat Espanyol és sinònim d'incapacitat d’afrontar la situació límit que vivim, el control de la caixa en mans de Madrid i el topall de despesa que ens fixen, és el nostre jou per evitar que es puguin fer polítiques públiques, socialment avançades i atrevides.

 • Acte JuntsPelSi, a Sant Sadurní d'Anoia

  Dijous dia 3 a 2/4 de 8  del vespre , acte de JuntsPelSi a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

 • ERC i Poble Actiu-CUP de SM i Monjos no participaran als actes de la Diada organitzats per l'Ajuntament.

  Els regidors, militants i simpatitzants de les formacions polítiques “Poble Actiu-CUP” i ERC, de Santa Margarida i els Monjos, no assistiran a l’“Acte de Commemoració Institucional de la Diada Nacional de Catalunya”, que organitza l’Ajuntament al Castell de Penyafort el proper dijous 10 de Setembre.  “Poble Actiu-CUP” i ERC denuncien que l’esdeveniment ha estat promogut i impulsat exclusivament pel grup del PSC, malgrat es digui que l’Ajuntament ho fa democràticament, i es vulgui etiquetar l’acte com a “institucional”.