Santa Margarida i els Monjos - Esquerra Republicana
 • Mocions

  ERC de SMiMonjos presenta una moció per la condemna de la violència i declarar Enric Millo persona “non grata” al municipi”.

  37/ERC/17 MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC). L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS I L’ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA  PER CONDEMNAR LA VIOLÈNCIA DE L’1-O   EXPOSICIÓ DE MOTIUS: El diumenge 1 d’octubre de 2017 passarà a la història a Catalunya per la vergonya d’un Estat espanyol repressor que ha exercit una dura violència davant d’uns ciutadans absolutament indefensos. Però sobretot restarà en els nostres cors i en la nostra memòria per l’actitud cívica, serena, coratjosa, pacífica i persistent d’uns ciutadans que van sortir a votar i exercir la democràcia malgrat les amenaces i l’estat de setge i por.

 • SUSPÈS EL PLA D’URBANISME DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS

  El passat dilluns 10 de juliol, amb la sala de sessions plena de gom a gom, es va celebrar un Ple ordinari a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Al Ple, i davant la sorpresa dels assistents i dels grups d’ERC i la CUP, la majoria de govern va informar de la suspensió de les llicencies municipals de construcció degut a que el Tribunal Suprem havia suspès el Pla Municipal d’Urbanisme. ERC i la CUP van demanar la celebració d’un ple extraordinari sobre el tema, proposta que va ser desestimada pel grup de la majoria.

 • Subvencions de la Diputació per commemoracions

  Informació sobre la convocatòria de subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius, per a l'exercici 2017, destinades a finançar projectes/activitats que tinguin com a objectiu: Activitats excepcionals / singulars relacionades amb l’organització de congressos, simposis, jornades, cimeres, totes elles d’àmbit internacional i de repercussió local a la demarcació de Barcelona.  Activitats excepcionals / singulars relatives a matèries transversals de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

 • Salvem el Foix

  ERC de SMiMonjos davant els problemes de pudors, insectes i contaminació del Foix, deguts en gran mesura a la depuradora d’aigües residuals de 13 municipis que hi ha al costat dels  Monjos, i a la falta d’actuació  de l’Ajuntament, ha impulsat la campanya Salvem el Foix. El passat Ple del 24 d'abril es va presentar la següent moció que també és presentarà a tots els ajuntaments de la Conca del Foix : MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC) PEL CONTROL I MILLORA DE LES AIGÜES DE LA CONCA DEL RIU FOIX.

 • SM i MONJOS LA PISTA RELLISCA

  SMMONJOS, LA PISTA RELLISCA   L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar  el projecte de remodelació de la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya d’Els Monjos per un import de 580.000 euros. Aquesta pista poliesportiva és una de les tres que estan cobertes al municipi i forma part de la xarxa d’instal·lacions esportives municipals. S’utilitza com espai per la pràctica esportiva, d'entrenaments, per infantils,.... i per realitzar activitats de caire lúdic.

 • CREIX EL NOMBRE D'ATURATS A SMIMONJOS

  Avui han tornat a sortir les xifres de l’atur i malauradament el nombre d’aturats al municipi continua augmentant i sent un dels més alts de la comarca, el 14,59%. Actualment hi ha al municipi 488 persones aturades, han perdut el seu lloc de treball 15 persones respecte al mes de desembre quan hi havia 473 aturats.  Respecte a les darreres dades a Vilafranca ha disminuït el nombre d’aturats, 54 persones han trobat feina. En comparació a les altres poblacions amb el mateix nombre d’habitats SMiMonjos té més aturats que Gelida (13,77%) i que Sant Sadurní (8,71%) http://premsa.